اخبار و تازه ها >> دوره های آموزشی معماری سازمانی
0 57 0 ۱۳۹۷-۰۴-۰۳
برگزاری دوره ی آموزشی «کاربردهای فناوری اطلاعات با رویکرد معماری سازمانی»

معماری سازمانی رویکردی است با نگاه فناوری اطلاعات که می‌توان از آن جهت تببین، هماهنگ‌سازی و همسوسازی کلیه فعالیت‌ها و مولفه‌های سازمان در جهت نیل به اهداف راهبردی سازمان بهره برد. اهمیت معماری سازمانی را می‌توان با ظهور سازمانهاي بزرگ، افزایش پیچیدگی سیستم‌های اطلاعاتی و اهمیت انعطاف پذیري سازمان‌ها در برابر فشارهاي بیرونی ارزیابی نمود. ضرورت این رویکرد موجب استقبال بسیاری از کشور‌های جهان از جمله کشور خودمان از آن شده است. از آن جهت که رویکرد معماری منجر به همراستاسازی فعالیت های فناوری اطلاعات با اهداف و ماموریت سازمان ها می‌شود، دولت نیز با توجه به ضرورت هماهنگی و یکپارچگی در دستگاه های اجرایی، استانداردها و ضوابطی را تنظیم و ابلاغ نموده است. با توجه به اهمیت و ضرورت رویکرد معماری سازمانی، سمینار آموزشی ”  کاربردهای فناوری اطلاعات با رویکرد معماری سازمانی ” توسط آزمایشگاه‌ معماری سازمانی دانشگاه یزد و با  همکاری خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد برای مدیران سازمان‌های دولتی در دانشگاه یزد برگزار خواهد شد.

اهداف دوره

• معرفی مفاهیم معماری سازمانی
  • آشنایی با روش‌ها و ابزار‌های اجرای معماری سازمانی
  • معرفی نتایج و خروجی­ های معماری سازمانی
  • بیان تجارب موفق معماری سازمانی در کشور
  • ذکر اهمیت و ضرورت مدیریت دانش در معماری سازمانی

سرفصل‌های دوره

سرفصل مطالبی که در این سمینار مطرح خواهد شد به شرح ذیل می‌باشد:

• خوش­آمدگویی و تبیین اهداف سمینار (سرکار خانم مهندس فداکار)
  • معرفی مفاهیم، عناصر و تاریخچه معماری سازمانی در جهان و ایران (مهندس مهجوریان)
  • معماری سازمانی چگونه منجر به افزایش کارمدی و کاهش هزینه ها می­شود. (دکتر مصطفوی – دکتر درهمی)
  • مروری بر تجارب موفق معماری سازمانی در ایران (مهندس مهجوریان)
  • انجام یک نمونه کار عملی از تحلیل و مدلسازی فرایندی با رویکرد معماری (مهندس وزیری)

مخاطبان دوره

• تصمیم گیران و مدیران ارشد سازمان‌های دولتی
  • مدیران تحول سازمانی و فناوری اطلاعات
  • کارشناسان فنی و متخصصین فناوری اطلاعات
  • کارشناسان و متخصصین تحول اداری و بهبود روشها

مدرسان دوره

• مهندس امیر مهجوریان
    • مدیر عامل شرکت کاریز سیستم پویا (تهران)
    • مدیر فنی آزمایشگاه مرجع معماری سازمانی دانشگاه شهید بهشتی تهران
    • تحلیلگر ارشد معماری سازمانی
  • دکتر سید اکبر مصطفوی
    • دکترای مهندسی فناوری اطلاعات و عضو هیئت علمی دانشگاه یزد
    • مدیر آزمایشگاه معماری سازمانی سرویس گرای دانشگاه یزد
  • دکتر ولی درهمی
    • دکترای هوش مصنوعی و عضو هیئت علمی دانشگاه یزد
    • مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد
  • مهندس حسام وزیری شرعیاتی
    • کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات – معماری سازمانی
    • معمار ارشد کسب و کار و مشاور پروژه های معماری سازمانی

نحوه ثبت نام

علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام  با سرکار خانم نادی جهت نام نویسی با شماره‌‌ی ۰۹۱۳۱۵۹۰۸۴۶ بین ساعات ۸ تا ۱۷ تماس حاصل فرمایند.

پرداخت الکترونیکی هزینه دوره از طریق درگاه پرداخت الکترونیکی دانشگاه یزد به آدرس  https://epayment.yazd.ac.ir امکان پذیر می باشد.

راهنمایی: در صفحه پرداخت، از منوی نوع کاربری، اشخاص حقیقی یا حقوقی را انتخاب کرده و واحددریافت کننده وجه را آموزش های آزاد انتخاب کرده و موضوع واریز وجه را هزینه ثبت نام در دوره آزاد انتخاب کنید.

هزینه سمینار:

هزینه ثبت نام برای هر نفر مبلغ ۴۲۰۰۰ تومان شامل شرکت در سخنرانی ها و پرسش و پاسخ، پذیرایی و گواهی سازمان مدیریت و برنامه ریزی می باشد.

زمان و مکان برگزاری سمینار:

زمان:

۹ تیرماه ۱۳۹۷ – از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰

مکان:

دانشگاه یزد – ساختمان آمفی تئاتر – تالار اندیشه

** توجه : شرکت در این دوره همراه با ارائه گواهی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی می باشد.