اخبار و تازه ها >> دوره های آموزشی معماری سازمانی
0 136 0 ۱۳۹۷-۰۴-۱۰
دوره آموزشی معماری سازمانی ویژه سازمان های دولتی استان یزد برگزار شد

دوره آموزشی کاربردهای فناوری اطلاعات با رویکرد معماری سازمانی با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد در محل تالار اندیشه دانشگاه یزد برگزار شد. این دوره آموزشی با هدف ترویج مفاهیم و کاربردهای گسترده معماری سازمانی توسط آزمایشگاه معماری سازمانی سرویس گرای دانشگاه یزد و با حمایت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات دانشگاه یزد برای اولین بار در استان یزد برگزار شد. آزمایشگاه معماری سازمانی سرویس گرای دانشگاه یزد بر اساس تفاهم نامه بین سازمان فناوری اطلاعات ایران و معاونت پژوهشی دانشگاه یزد زیر نظر آزمایشگاه مرجع معماری سازمانی دانشگاه شهید بهشتی در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در گروه مهندسی کامپیوتر راه اندازی شده است.

دوره آموزشی معماری سازمانی دانشگاه یزد

در مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی، سرکار خانم مهندس فداکار مدیر کل ICT استان یزد با تقدیر از آزمایشگاه معماری سازمانی سرویس گرا برای برگزاری این دوره، گسترش معماری سازمانی را یک الزام برای تمامی سازمان ها و شرکت های دولتی دانست و تأکید کرد که با توجه به شرایط خاص کشور، کاهش هزینه های دستگاه های اجرایی از طریق دولت الکترونیک از جمله اولویت های مهم دولت است. سپس آقای دکتر ولی درهمی مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد به بیان نحوه شکل گیری آزمایشگاه و رسالت آن در گسترش معماری سازمانی پرداخت.

سخنرانی خانم مهندس فداکار در دوره آموزشی معماری سازمانی دانشگاه یزد

در برنامه اصلی همایش، دکتر سید اکبر مصطفوی به عنوان مدیر آزمایشگاه معماری سازمانی به ارائه ضرورت های معماری سازمانی در سازمان ها پرداخت و خاطر نشان کرد که تقدم برنامه ریزی و طراحی بر اجرا و همچنین مهندسی همه جوانب سازمان در قالب معماری سازمانی موجب افزایش بهره وری و چابکی سازمان و کاهش دوباره کاری ها و سردرگمی مشتریان می شود. در این دوره آموزشی، تجارب موفق معماری سازمانی اجرا شده در کشور توسط آقای مهندس مهجوریان، مدیر فنی آزمایشگاه معماری سازمانی شهید بهشتی، ارائه شد و سپس به صورت کارگاهی، نمونه ای از معماری کسب و کار و معماری فناوری اطلاعات سازمان ها توسط آقای مهندس شرعیاتی وزیری ارائه شد.

مهندس مهجوریان و دکتر مصطفوی در دوره ی آموزشی معماری سازمانی دانشگاه یزد

در این دوره آموزشی ۵ ساعته، مدیران و کارکنان فناوری اطلاعات سازمان های مختلف از جمله شرکت برق منطقه ای یزد، شرکت آب منطقه ای یزد، شرکت توزیع برق یزد، سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاه فرهنگیان و اداره ثبت احوال یزد حضور داشتند و در پایان به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره از طرف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد ارائه شد.